Efter festen?

2 oktober, 2016

Nu har det gått en vecka sedan Lidingöloppet och jag och säkert många med mig funderar över det som kommer sen, vad kommer efter festen som loppet ändå är? Jag var ju snabb med att anmäla mig till nästa lopp den 25/3 -17 men fram dit är det många månader, även om det kommer att gå fort för det gör det alltid numera.

Veckan som varit var jag på konferens med arbetet och då hinner jag inte med att göra något löppass så under arbetsveckan blev det inte något träningspass alls (!) Lördag och söndag kom jag tillbaka starkt och hann med både gym och löppass i Hemlingby. Tog ett lite kortare pass än vanligt. Sprang enbart milen och inte 2 timmars löpning. Jag passade också på att försöka njuta av rundan så till vida att jag verkligen tittade hur det såg ut. Såg då att det finns en gran som är fullt utrustad med stjärna, julkulor o s v. Det som saknades var belysning men den kanske kommer senare:)

Funderar också över hur jag ska ladda inför nästa äventyr. Jag känner att jag vill göra på något annat sätt än det jag gjort till Halvvättern och Lidingöloppet. 12 veckors program till mitt livs sundaste form men efter att ha tränat efter det programmet flera gånger behöver jag kanske byta för att komma i mitt livs sundaste form! Vad vet jag?

Jag vet i alla fall att jag har valt att fortsätta med löpträningen ett tag till. Jag lovade mig tidigare att om jag fick ett arbete i Gävle kommun så skulle jag ta upp karateträningen igen men nu fick jag inte det utan jag arbetar i en annan kommun men om jag skyndar mig så hinner jag hem till en av träningarna. Vem vet, jag kanske lägger in en karatepass i veckan. Kan behöva den typen av träning känner jag. Den är lika mycket mental som fysisk.

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!