Förhandling pågår!

16 oktober, 2016

Förhandling pågår nästan dagligen inom mig själv, med mig själv just nu. Efter att ha haft en enorm svacka i söndags då jag för första gången på länge inte kom ut alls har veckan inte varit så som brukligt.  

Det var kanske därför det blev extra svårt i veckan. När jag kommer ut och springer orkar/klarar jag av annat också. Löpningen gör att allt känns lätt eller åtminstone lättare. Nu fick jag en enorm krisreaktion i måndags och då var det tur att jag fick kontakt med en person som jag arbetat med tidigare. Att få krishantering via telefon fungerade det också (!) Avstånd blir litet vid ett tillfälle som det här.

Efter det gick allt lättare och jag lyckades komma till både gym och att löpträna under veckan men idag, söndag,  blev det samma sak. Jag hade inte lust/ork att ge mig ut på ett långpass. Då fick jag börja förhandla med mig själv igen. Jag bestämde att jag skulle åka till Hemlingby men att jag inte behövde springa långt eller länge utan jag skulle enbart springa 5 kilometersspåret då jag inte gjort det i år. Även det var svårt först men efter "hårda" förhandlingar gick det bra och jag kom iväg.

Väl i spåret fick jag börja förhandla igen under löpturen. Att springa 5 kilometer är inte någon match o s v. Jag behöver varken vila eller dricka! Nu gick det bra till slut och jag varken gick eller drack. Jag måste komma ihåg att göra som jag gjort tidigare, att när jag vaknar och kliver upp så ska jag ta på mig träningskläderna direkt.  Då blir huvudet inställt på att jag ska ut och springa. Jag funderar om jag ska göra som jag gjort tidigare. Då klädde jag på mig direkt på morgonen, åkte iväg och sprang och åkte sen hem och åt frukost. Nu blir det kanske lite svårare om jag ska springa långpass för detta gjorde jag när jag sprang 5 - 6 kilometer och det går utan mat. Att springa 2 timmar på fastande mage är kanske inte att rekommendera. Det finns stor risk att jag blir oerhört arg/irriterad utan mat och då är det kanske inte så lämpligt att ge mig ut bland människor.

Veckans mantra: Allt går över, även om det tar tid ibland! 

 

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!