Höstväder och tunga trummor

17 oktober, 2016

 

I helgen var det jag och vinden. Inte på det där mysiga sättet att nu är det vi mot världen och vi hjälps åt. Så jobbar man inte med vinden. Snarare den formen att nu ska du få mesta möjliga pang för pengarna löparjävel, med motvind och kastbyar. Hösten gjorde sig också påmind och hade jag inte blixtrat till i löpargarderoben innan hade jag varit genomfrusen. Hade inte spelat någon roll hur snabbt eller långt jag sprungit, det hade varit isande kallt ända in till ryggmärgsvätskan ändå. Så jag var väldigt nöjd med mig själv att jag hade fått på mig en vindjacka. Det gjorde bara att jag saknade vantarna men de hoppas jag att jag får med mig nästa gång.

Det var ingen trist öppning på rundan, tvärtom! Jag var jättenöjd med min jacka. Trevlig runda var det också, även om inte benen var fullt så pigga som senast. Benpass som uppvärmning dagen innan funkar tydligen inte som uppvärmning alla dagar.

Det spelade dock ingen roll när jag än en gång fick upp en löpare en bit framför mig och hornen växte ut. Ni som hängt här ett tag vet att jag aldrig springer ikapp eftersom det bara skulle sluta med nesligt nederlag. Med ett undantag. Men det här var en långsam löpare, det såg jag direkt.

Det som var lite synd var att det var i slutet på min runda så jag hade inte jättemycket energi kvar, även om jag var beredd på att ta i det sista för att komma ikapp. Tyvärr svängde den av åt fel håll. Det kanske var min räddning. Då kom jag hem med lungor och hjärta innanför vindjackan och det är ju ett plus.

Vad gäller de långt framskridna diktatorsplanerna har jag lagt dem på hyllan just nu. Hittade en lista på Spotify som heter "Metal Goddesses". Bra riv i de flesta låtarna även om det dyker upp en och annan sölig ballad. Dock kan de fortfarande ha bra driv i trummorna så för stunden godkänner jag listan.

Taggar

hårdrockhöstlöpning

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!