Tärningen är kastad!

7 januari, 2017

Nu är det enbart 36 pass kvar. Jag trodde ett tag att jag skulle vara tvungen att ge upp. Jag fick ont i ett knä och har ibland svårt att gå, främst innan jag har fått upp farten så att säga. När jag väl kommer igång går det bra och det gör inte ont när jag löptränar så det är bara att hoppas att det håller i sig.

Något som jag inte hoppas håller i sig är kylan. Det är svårt att springa utomhus när det är minus 15 grader. Det blir löpband fler gånger än vad jag önskar men igår blev det utomhus trots kylan.

Jag har också bestämt mig för att försöka ta upp karateträningen igen. Det kan gå att träna på torsdagar om jag får till logistiken på ett bra sätt. Problemet blir de dagar som är kvar på min utmaning med att löpträna varje dag i 100 dagar på raken. Det kan gå och allt som kan gå, bör gå går också bra. Men lite vilja och mycket jävlar anamma så. För att jag inte ska ångra mig har jag meddelat huvudtränaren att jag tänker göra det. Så tärningen är kastad och jag kommer att försöka. Jag tror att karaten kan vara bra för min löpträning och vice versa. Nu kommer jag till en början bara kunna träna karate en dag i veckan medan de andra har tre men det är en bra början. 

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!