STR: check!

27 mars, 2017

Så är nu Stockholm Tunnel Run avklarat! Jag måste säga att det var en upplevelse att springa under jord. Jag har aldrig gjort det tidigare men jag lovar att återkomma 2025 när chansen ges igen.

Över 33 000 anmälda gav mig lite funderingar angående logistiken då loppet gick centralt men tänk så fel jag hade. Allt flöt på så oerhört bra och smidigt. Det var många olika startgrupper och det gjorde kanske sitt till men det var inte kö någon gång och tunnelbanan  dit och efter blev inte knökfull med folk. Den snitslade banan från tunnelbanan till starten var gjort för oss som har svårt, så svårt att hitta. Vi hade inte en chans att gå fel:)

Jag är ju van att springa med musik men det var inte tillåtet och det gick ok även om det alltid är lättare att springa med musik som du själv valt. Nu fick vi musik längs banan ibland och det absolut märkligaste, häftigaste var under kyrkan där en utklädd dam spelade på orgel och det bredvid henne stod stora kors som var upplysta. Det gav mig en känsla av skräckfilm och det var jätteläckert måste jag säga.

Själv hade jag oerhört ont i baksida lår dagen före loppet men när jag vaknade på lördagen var smärtan borta. Det varade endast till efter loppet för sen kom smärtan tillbaka. Eller smärta och smärt, det var främst svårt att gå utan att halta. På kvällen vid firanden av ett väl genomfört lopp var smärtan borta igen. Om det var vinet eller något annat förtäljer inte historien. Hela söndagen var smärtan tillbaka igen för att nu på måndag vara puts väck igen. Jag vet inte vad det kan vara och jag hoppas verkligen att den inte kommer tillbaka då jag vill fortsätta springa och träna karate.

På agendan står nu en flytt och träning inför Vårruset även om det inte krävs så mycket träning till det. Sen ska jag bestämma mig för vilket mitt tredje lopp blir. Jag har ju som ett av tio nyårslöften att springa minst tre lopp under 2017.

De andra nyårslöftena ska ju också infrias hur nu det ska gå till!!!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!