Återuppstånden!?

23 april, 2017

Det känns som om jag är återuppstånden i alla fall när det kommer till löpningen. Jag kom verkligen ut i spåret på långfredagen även om det var svårt att ta sig ut. Resten av påskhelgen gick också i löpningens tecken och så har det fortsatt.  Jag hoppas och tror att jag kan hålla i det nu även om jag har en del resor i tjänsten under maj månad samtidigt som jag ska flytta. Vill man så går det brukar jag och många med mig säga.

Karaten har det inte blivit något av under några veckor. Jag och tränaren har varit sjuk och sen blev det påskafton och så blev det också inställt igår, lördag. Jag ska verkligen försöka komma iväg på torsdag och lördag den här veckan. Några i klubben har anmält sig till ett läger i Halmstad i höst, ett läger där det är japanska tränare. Jag undrar om jag ska anmäla mig jag också? Jag vet inte om jag hinner komma i "karateform" innan men som sagt var, om jag kan allt  vad ska jag dit och göra?

Det har inte blivit någon träning på gym heller den här veckan och det får jag skylla på arbetet. Jag har haft långa dagar och prioriterat löpningen men jag måste försöka få in minst två pass på gymmet. Tyvärr har veckan bara 7 dagar:)

Min "mentala" form är också i stigande även om jag alltid brukar bli nedstämd under våren då allt knoppar. 

Sammanfattningsvis kan jag känna att jag är, om inte återuppstånden så bra nära i alla fall. Och i veckan ska jag bestämma mig för vilket nästa lopp ska bli. Det blir nog kanske både Midnattsloppet och Lidingöloppet. Dottern har dessutom frågat när vi ska cykla hem från Uppsala. Hem är då Gävle. Jag lovade att göra det före midsommar och den här gången hoppas jag att hon verkligen kommer med så att det inte blir som förra gången när jag fick cykla 12 mil ensam.

 

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!