Dags för tävling igen

12 juni, 2017

Det verkar bli lite som en baklängesmiddag nu. Det har inte blivit någon tävlingsrapport sedan förra tävlingen, den kommer. Har även precis kommit hem från en vecka på Playitas, något som också kommer....

 

Det som ligger närmast i i min tävlingskalender är Ecotrail Stockholm på lördag. Syftet med tävlingen är att visa att man har vacker natur att springa i även i och runt en stad.  Koncepter finns i flera länder i Europa. I år är det premiär på upplagan i Stockholm. Loppet har distanserna 16km, 45km och 80km. Själv så kommer jag att köra 80km. Samtliga distanser startar i Stora Skuggan på Norra Djurgården och går imål i Kungsträdgården. Ecotrail Paris har målet någon våning upp i Eifeltornet, något mer spektakulärt kan man säga.

Idag genomförde jag i alla fall sista långpasset inför tävlingen. Det blev drygt 22km i behagligt mystempo. Tanken var att få en bra känsla i kroppen att jag skulle kunna hålla på hur länge som helst. Jag tycker jag lyckades, för de 4(!) regnskurar jag upplevde under rundan gjorde mig inget. Nu blr det några kortare rundor för att hålla igång benen.

 

 

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!