34 dagar kvar!

20 augusti, 2017

Idag är det 34 dagar kvar till Lidingöloppet. Det kan tyckas som att det är många dagar men med tanke på att jag arbetar 5 dagar i veckan är det inte mycket att spela på. Det är inte många "långpass" kvar innan det är dags att åka till Stockholm.

Under dagen har jag sett en hel del bilder från Midnattsloppet på Facebook och jag kan konstatera att jag ångrar att jag inte anmälde mig till det loppet. Det är det roligaste lopp jag har deltagit i och då var det främst publiken som gjorde det till ett minnesvärt lopp. Starttiden också för mig som är en nattuggla. Nästa år är jag given!

Efter semestern har jag haft svårt att komma in i mina tidigare rutiner eller för den delen skaffa mig några nya. Varje vecka tänker jag att just den veckan så ska allt flyta på som det gjort tidigare men tänk vad jag lurar mig själv. Jag har aldrig missat ett söndagspass men annars kan nästan allt förhandlas bort känns det som.

När det "bara" är 34 dagar kvar är det lättare att komma igång/komma iväg. Nedräkningen har börjat och vill jag njuta av loppet är det några veckor nu med fullt fokus på löpträning även om det kan bli ett pass karate i veckan. Ombyte förnöjer ju sägs det:) Fokus på träningen gör ju också att annat som "stör" förhoppningsvis försvinner.

Veckans fokus blir: håll i, håll ut

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!