Midnattsloppet Göteborg 2018

27 augusti, 2018

I lördags var de dags för lopp, Midnattsloppet i Göteborg, tredje gången för min del. De gick bra, med tanke på hur relativt otränad jag är samt att jag aldrig när jag springer hemma springer på asfalt. Jag har ju mina, som de verkar, ständiga problem med fötterna och jag hade verkligen riktigt ont under framfoten på höger fot efter loppet, samt att jag hade lite ont på utsidan av båda knäna. Men redan dagen efter kändes de bättre, nu har jag istället träningsvärk på framsidan låren, varför jag fått den just där är ju lite märkligt. Kroppen är lite stel och sliten, men några dagars vila så kan jag nog ta en löptur igen.

Tyckte de var kul med den nya banan, den var väldigt kringelikrokig, genom parkeringsgarage och tunnlar, jag hade oftast ingen aning om var jag var… De var uppehålls väder och lagom temperatur och de stod folk och hejade efter nästan hela banan, de var riktig feststämning. Sprang tillsammans med både maken och dottern, lite orutinerat hade vi alla valt olika startgrupper, vilket gjorde att vi alla startade i makens grupp som var i mitten. Jag hade startgrupp efter honom och antingen var mitt chip sönder eller så fick jag ingen tid för att jag startade för tidigt, vilket var retligt.. Vi år planera bättre nästa gång vi ska springa ihop.

Nu är de bara att ladda om, för om 3 veckor ska jag och dottern åka till Stockholm och springa halvmaran, sen får jag nog ta de lite lugnare med löpningen så jag inte gör alla småskador värre.

 

 

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!