Vill inte...

13 januari, 2019

Efter att ha genomfört ett löppass på julafton, nyårsafton och trettondagsafton borde jag springa idag på tjugondag knut men jag vill inte..

Söndagar är den dagen jag springer lång tid, minst två timmar varje söndag men just idag vill jag inte...

Den här helgen har varit en sådan då jag inte har velat göra någonting även om jag kom ut på en långpromenad igår och har gjort en del övningar hemma som jag annars gör på gym. Jag har inte ens pratat med någon och inte haft någon som helst kontakt med någon på sociala medier. För första gången på väldigt länge har jag inte haft kontakt med något av mina barn. Sonen brukar ju vilja ha hjälp nästan varje helg. Jag tror att jag måste gå och handla något så jag åtminstone får säga tack till kassörskan när hon frågar om det är bra så:)

Nu är det bara två veckor kvar på vikariatet i Katrineholm och det känns också. Underbart att slippa veckopendla men oerhört tråkigt att missa den dagliga kontakten med en massa trevliga och duktiga människor. Jag som är så sentimental har svårt med "avsked" även om det aldrig blir avsked nu för tiden när vi kan ha kontakt på ett annat sätt än tidigare. Jag ser med fasa fram emot torsdag om två veckor, då jag måste ta adjö av personalen.

Det bästa blir att jag kan få tillbaka mina ordinarie rutiner och så kan jag vara med på fler pass på karaten. Nu måste jag försöka ändra vill inte till ett jag vill!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!