Våga vila!

26 februari, 2019

Jag som är hemma på dagarna har tid att träna när jag vill och vad jag vill och så har jag gjort den sista månaden men nu har jag i snart två veckor haft ont i högerbenet (baksida från början men nu har det spridit sig)

Till en början tänkte jag att jag ska kanske inte träna  två pass om dagen. Sen insåg jag att löpningen kanske kan vänta men jag fortsatte men långa promenader, träning på gym och karateträning. Efter ett tag insåg jag att träna ben på gymmet nog inte var någon bra idé även om jag gärna vill träna dem.

Karate och promenader fortsatte jag med men idag har jag insett att det blir inte några promenader heller innan det blir bättre. Karateträningen på söndagar vill jag inte gärna släppa för det är så roligt och jag behöver inte kicka med höger ben men nu kan jag knappt ta mig framåt så vi får se hur det går i veckan. Den träningen är ju lika viktig för det är en träning i grupp. Jag som är hemma hela dagarna blir lätt en ensling men här träffar jag andra.

Just nu sitter jag och försöker få mig själv att inse att jag måste våga vila. Om jag vågar vilar kommer jag tillbaka starkare senare, både mentalt och fysiskt hoppas jag men det är svårt att våga vila. Vem vet vad som händer imorgon. Efter tre dödsbud på en vecka inser jag att vi inte vet hur många morgondagar vi har.

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!